Вашиот доверлив партнер за производство на пружини од 1993 година!

Традиција и квалитет

ПРОИЗВЕДЕНИ ПРУЖИНИ
854345 +
ГОДИНИ НА ПАЗАРОТ
0 +

Какви пружини произведуваме?

Произведуваме секаков вид на пружини по мостра и цртеж.

За земјоделска механизација

Ако сте земјоделец, неопходна ви е залихата од пружини.

Торзиони пружини

Спиралните намотки се затегнуваат цврсто, еден по друг, за да се исфрли радијалната сила.

Тензични пружини

Бидејќи тензичните пружини можат да бидат во разновидни големини, тие можат да се користат за за многу нешта.

Притисни пружини

Можеме да произведиме од 0.2 mm 12 до mm производство на количини на големо.

Жичани елементи

Изработени за прецизност и издржливост.

Микропружини

Прецизно дизајнирани пружини, дизајнирани да даваат моќни перформанси во компактни простори.

За нас

Фирмата Џорџ Комерц постои од 1993 година. Соработуваме со фирми од различни сектори. Со повеќе од триесет години постоење, ние постојано испорачувавме висококвалитетни пружини и конструирани компоненти за да ги задоволиме различните потреби на индустриите во Република Северна Македонија, но и во странство.