Притисни пружини

Нашите притисни пружини се прецизно изработени за да даваат постојана сила и доверливи перформанси низ спектарот на апликации.

Без разлика дали барате поддршка, отпор или складирање енергија, притисните пружини на Џорџ Комерц  дизајнирани да ги задоволат и надминат вашите очекувања.

Од големина на серија од 0.2 mm 12 до mm производство на количини на големо, можеме да произведеме ваков тип на пружини специјално според барањата на клиентите. Со задоволство ќе ви помогнеме во дефинирањето на димензиите пред производствениот процес.

Поради нивната разновидност, компресивните пружини можат да се користат во многу индустрии, вклучително и: медицински уреди, електроника, прецизни инструменти и алатки, индустриска опрема, опрема за рударство и дупчење, пенкала или тетратки , играчки, мебел, автомобили…