За нас

Кои сме ние?

Основана во 1993 година, Џорџ-Комерц е лидер во производството на пружини во Република Северна Македонија.

Како компанија, се гордееме со нашето сеопфатно портфолио на производи, кое се грижи за широк спектар на апликации.

Од пружини за земјоделски машини до прецизно изработени торзиони пружини, истезни пружини за компресија, нашите понуди се дизајнирани да ги задоволат уникатните барања на секоја индустрија.

Ние веруваме во моќта на соработката. Затоа,  гордо соработуваме со разновидна палета на индустрии, придонесувајќи со нашата експертиза за апликации кои се движат од земјоделството до електрониката и пошироко.

 

Брза испорака

Времето е од суштинско значење, а ние ја разбираме важноста на навремените испораки. Џорџ – Комерц обезбедува брза обработка и испорака на нарачките за да ги одржувате вашите проекти на вистинскиот пат.

Квалитетен материјал

Нашата посветеност на квалитетот започнува со материјалите што ги користиме. Набавуваме и користиме врвни материјали за да се осигураме дека секоја пружина и компонента ги исполнуваат највисоките стандарди за издржливост и перформанси.

Цврстина и сигурност

Нашите производи се синоним за сила и сигурност. Пружините се создадени да ги издржат најтешките услови, обезбедувајќи ја издржливоста што ја бараат вашите проекти.

Секој производ е доказ за посветеноста.

Изберете нѐ за партнерство изградено на доверба, квалитет и иновација. Нашата посветеност на задоволството на клиентите, во комбинација со посветеноста на извонредноста, нè прави ваш главен извор за прецизни пружини и  компоненти.