Жичани елементи

Дијаметар на жица: 0.2 – 12 мм

Дизајни: Според цртежот или примерокот доставен од клиентот или со наша помош.

Пресек на жица: Круг, овален, квадрат, правоаголен, специјални профили по барања на клиентот

Откријте ја разновидноста на жичаните елементи на Џорџ Комерц. Од едноставни до сложени, нашите жичани елементи се дизајнирани да се прилагодат на уникатните барања на вашите проекти. Без разлика дали сте во автомобилската, електрониката или воздушната индустрија, нашите жичани елементи обезбедуваат поврзување и сигурност.