ПОВЕЌЕ ОД 27 ГОДИНИ НА ПАЗАРОТ

СИТЕ ВИДОВИ ЖИЧАНИ ПРУЖИНИ!

Фирмата Џорџ-Комерц постои од 1993 година. Поради ефикасноста и квалитетот е позната низ целата држава.

Сите наши пружини се со докажан квалитет.

Материјалот со кој што се изработуваат е од западна Европа, сертифициран по најновите европски стандарди.
КОНТАКТ ТЕЛЕФОН

+ 389 70 536 968

ЗА НАС

Ако ви требаат пружини, со нас нема да згрешите. Кога се работи за квалитет и цврстина, ние сме тие на кои треба да се наслоните.

Соработуваме со разни фирми и од металната, дрвената, земјоделската и другите индустриски гранки. Со тоа придонесуваме за развивање на другите индустриски гранки во нашата земја.

Поради традицијата и квалитетот на фирмата, освен на домашниот, присутни сме и на пазарот во соседните држави.

Видови на пружини

Ви нудиме секаков вид на пружини по мостра или цртеж:

Компресивни пружини

Поради нивната разновидност, компресивните пружини можат да се користат во многу индустрии (возила, мебел, опрема, алати, играчки, пенкала или тетратки и др.

Тензични пружини

Овие пружини можат да се користат во широк спектар на индустриски сектори, вклучувајќи ги железницата, земјоделството, нафтата и гасот и др.

Торзиони пружини

Спиралните намотки се затегнуваат цврсто, еден по друг, за да се исфрли радијалната сила. Се користи во иглички за облека, клипборди, мебел и сл.

Пружини за земјоделска механизација

Во зависност од видот на земјоделството во кое сте, вашиот бизнис веројатно има широк спектар на потреба од пружини.

Жичани елементи

Жичаните елементи се конструкции од жица кои се користат во секојдневниот живот и скоро ви сите индустрии.

Микропружини

 Постојат голем број на дизајни на микропружини; во секојдневната употреба терминот честопати се однесува на мали пружини.

СИТЕ НАШИ КЛИЕНТИ СЕ НАШИ ПАРТНЕРИ

Нашата главна цел е да ви доставиме квалитетни пружини на најбрз начин за да може да се фокусирате на вашиот бизнис.

Вршиме достава низ целата држава! Нашата локација:

Имате прашања?

Сигурни сме дека имате прашања. Затоа подготвивме дел каде што дадовме одговор на најчесто поставуваните прашања од нашите идни клиенти.