Жичани елементи

Дијаметар на жица: 0.2 – 12 мм

Дизајни: Според цртежот или примерокот доставен од клиентот или со наша помош.

Пресек на жица: Круг, овален, квадрат, правоаголен, специјални профили по барања на клиентот

Адреса: Улица Ване Качаков бр.15 – 1484 – Нов Дојран, Република Северна Македонија
Телефон: (+389) 070 536 968

Ова поле не е задолжително.

embedgooglemap.net