Пружини за земјоделска механизација

Ако сте земјоделец, неопходна ви е залихата од пружини.

Во зависност од видот на земјоделството во кое сте, вашиот бизнис веројатно има широк спектар на потреба од пружини кои опфаќаат низа различни апликации.

Пружините се присустни секаде во областа на земјоделството:

zemjodelstvo pruzhini 4

Адреса: Улица Ване Качаков бр.15 – 1484 – Нов Дојран, Република Северна Македонија
Телефон: (+389) 070 536 968

Ова поле не е задолжително.

embedgooglemap.net