За нас

0 +
ГОДИНИ НА ПАЗАРОТ
0 +
СОЗДАДЕНИ ПРУЖИНИ

Кои сме ние?

Фирмата Џорџ-Комерц постои од 1993 година. Поради ефикасноста и квалитетот е позната низ целата држава, соработувајки со разни фирми и претпријатија од секоја можна индустрија.

МИСИЈА

Нашиот бизнис во основа се однесува на две работи: создавање пружини со највисок квалитет и  висока прецизност и давање на нашите клиенти апсолутно најдобра услуга.

ВИЗИЈА

Начинот на изработка на пружини  постојано се развива и ние сме посветени  на понатамошно истражување и развој што ќе им користи на клиентите и крајните корисници.

ЦЕЛИ

Нашата главна цел е да ви доставиме квалитетни пружини на најбрз начин за да може да се фокусирате на вашиот бизнис.. Исто така целиме да создадеме широк спектар на клиенти со кои ќе соработуваме долгорочно.

Често поставувани прашања

Цената зависи од количината и димензиите на самата пружина. Тоа ќе го договориме во зависност од овие фактори.

Произведуваме секаков вид на пружини по мостра или цртеж.

За да нарачате од нас, сè што треба да направите е да ни испратите скица или мостра и да нè контактирате.
Другото оставете го на нас.
 
Тука сме да ви помогнеме со соодветни совети за да го испорачаме тоа што го барате.
Ова поле не е задолжително.