Видови на пружини

ЗА ЗЕМЈОДЕЛСКА МЕХАНИЗАЦИЈА

Како земјоделец, сигурно сте  свесни за тоа колку се важни пружините за Вашиот бизнис.

ТОРЗИОНИ ПРУЖИНИ

Торзиона пружина најчесто се користи во иглички за облека, клипборди, повеќето видови на врати, мебел и сл.

ТЕНЗИЧНИ ПРУЖИНИ

Тензичните пружини се користат во широк спектар на индустриски сектори.

КОМПРЕСИВНИ ПРУЖИНИ

Произведуваме вакови видови на пружини  според вашите барања.

МИКРОПРУЖИНИ

Микропружина е еластичен предмет што се користи за складирање на механичка енергија.

ЖИЧАНИ ЕЛЕМЕНТИ

Разни облици на жичани елементи. Само кажете ни ја формата и ние ќе ги направиме.

Ова поле не е задолжително.

embedgooglemap.net