Тензични пружини

Бидејќи тензичните пружини можат да бидат во разновидни големини, тие можат да се користат за за многу нешта.

Главната функција на тензичната пружина е да се овозможи надворешната сила да создаде напнатост, а потоа да ја искористи оваа енергија за да ги повлече компонентите назад со враќање во првобитната форма. Тензичните пружини се користат во широк спектар на индустриски сектори, вклучувајќи ги железницата, земјоделството, нафтата и гасот и воздухопловната област.

Најчестито се употребени во:

tenzichni pruzhini 5

Адреса: Улица Ване Качаков бр.15 – 1484 – Нов Дојран, Република Северна Македонија
Телефон: (+389) 070 536 968

Ова поле не е задолжително.

embedgooglemap.net