Микропружини

Микропружина е еластичен предмет што се користи за складирање на механичка енергија. Постојат голем број на дизајни на микропружини; во секојдневната употреба терминот честопати се однесува на мали пружини.

Адреса: Улица Ване Качаков бр.15 – 1484 – Нов Дојран, Република Северна Македонија
Телефон: (+389) 070 536 968

Ова поле не е задолжително.

embedgooglemap.net