Компресивни пружини

Од големина на серија од 0.2 mm 12 до mm производство на количини на големо, можеме да произведеме ваков тип на пружини специјално според барањата на клиентите. Со задоволство ќе ви помогнеме во дефинирањето на димензиите пред производствениот процес.

Поради нивната разновидност, компресивните пружини можат да се користат во многу индустрии, вклучително и: медицински уреди, електроника, прецизни инструменти и алатки, индустриска опрема, опрема за рударство и дупчење, пенкала или тетратки , играчки, мебел, автомобили…

Адреса: Улица Ване Качаков бр.15 – 1484 – Нов Дојран, Република Северна Македонија
Телефон: (+389) 070 536 968

Ова поле не е задолжително.

embedgooglemap.net