ПРАШАЊА

Доколку имате прашања, јавете се на:

+389 70 536 968

Често поставувани прашања:

Со оваа направа најпрецизно се мери пружина. Се прашувате зошто ова е толку важно? Земете го дијаметарот на жицата како пример. Во повеќето случаи, ако дијаметарот на жицата е неточен за еден милиметар, тоа ќе влијае на брзината и практичната примена на вашата пружина, така што мора да имате точни мерења при мерење на пружина.

Кога ја мерите компресивната пружина, мора да дадете информаии за следните димензии:

Надворешен дијаметар

Внатрешен дијаметар

Слободна должина

Дијаметар на жица

Вкупен број на навртки.

За повеќе информации, претиснете ТУКА.

Кога ја мерите компресивната пружина, мора да дадете информаии за следните димензии:

Надворешен дијаметар

Внатрешен дијаметар

Слободна должина

Дијаметар на жица

Вид на закачалка.

За повеќе информации, претиснете ОВДЕ.

Кога го мерите овој вид на пружина, мора да ги знаете следниве димензии:

Насока на позиционирање.

Надворешен дијаметар.

Внатрешен дијаметар.

Дијаметар на жица.

Должина на крај 1.

Должина на крај 2.

Должина на телото.

Вкупно навртки.

За повеќе информации, претиснете ОВДЕ.

Цената зависи од количината и димензиите на самата пружина. Тоа ќе го договориме во зависност од овие фактори. Затоа, слободно контактирајте нè ОВДЕ.

БРЗИНА И КВАЛИТЕТ

Секој наш клиент со кој работиме е наш партнер. Со повеќе од 27 години искуство, ние ќе ви обезбедиме квалитет, цврстина и навременост.