Пружини за земјоделска механизација

Ако работите во земјоделската индустрија, веројатно сте веќе свесни за тоа колку можат да бидат важни пружините. Во зависност од видот на земјоделството во кое сте, вашиот бизнис веројатно има широк спектар на потреба од пружини кои опфаќаат низа различни апликации.

Ние можеме да ви помогнеме да ги задоволите сите тие потреби.

Верувале или не, пружините се присустни секаде во областа на земјоделството:

– Опрема за наводнување – вклучувајќи прскалки, црева и распрскувачи

– Опрема за берење и садење – вклучително и трактори, плугови и машини за полнење

– Хидраулични системи

– Опрема за уредување

– Опрема за спасување

– Опрема за контрола на течности – вклучително и контрола на воздухот

– Вагони, теренски возила и приколки

– Порти и огради и друго.