Квалитет

Квалитетот е важен за да се задоволат потребите на нашите клиенти и да се задржи нивната лојалност кон нас во иднина. Квалитетот е најважен, бидејќи со квалитетот се гради доверба која ќе трае до бесконечност.

Користиме:

-Патентираната жица за пружини во класа А Б С по DIN 17223
-Некорозирачка жица X12CrNi177 по стандард DIN 17224 (прокхром)